Foredrag

Akademiet Cinemateket: 3-D

Akademiet Cinemateket: 3-D Denne våren skilter vi med tre arrangementer som går under merkelappen Akademiet Cinemateket. At Théo Angelopoulos kommer på besøk i februar er muligens den største begivenheten av disse, men ønsker man å vite litt mer om 3-D på kino er dette kvelden å sette av. Rett etter fredagens første 3-D-visning Second Chance står kinokonsulent Torkell Sætervadet klar for å gi svar på hva som ligger i og bak dette ofte undervurderte filmformatet. Sætervadet er en av Europas fremste kapasiteter på kinoteknikk; ikke bare på dagens kinosystemer, men også på historiske og mer eksentriske formater. Han er en dedikert fan av 70mm og 3-D, og skal personlig sørge for at de fire 3-D-filmene som vises for cinematek-publikummet i januar blir vist på best mulig måte. Etter tre små kvarter med Sætervadet mistenker vi at folk er mye klokere, og dessuten ser med nye øyne – eller briller – på filmene som vises de neste dagene.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.