Konsert

Jazzmiddag - helaften på Verftet

JAZZMIDDAG - HELAFTEN PÅ VERFTET! Før konserten med Pharoa Sanders kan du spise middag i Sardinen. Egne billetter som inkluderer middag og konsert kan kjøpes hos Billettservice (kr 300/ 250 medl. BJF). Servering skjer fra dørene åpner kl 20.00, og frem til 21.00. Det er også mulig å kjøpe middagsbillett ved inngang hvis det er flere igjen, men antallet her er begrenset.Vær ute i god tid. Konserten starter ca. kl 22.00.
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.