Konsert

Sushi X Kobe

«At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi.» - GAFFA Danmark

Sushi x Kobe brenner ned USF Verftet 27. januar. Etter en serie med EP-og singelreleaser og utsolgte konserter i inn og utland kommer trioen tilbake til Bergen for å gjøre et stort show, to år etter deres siste egne konsert i byen.

IKKE KOM! Årets verste julegave.

Sushi x Kobe har gjort seg bemerket for blandingen av surrealistiske, bekmørke tekster over knallharde trapbeats. Et show med dem kan minne mer om en blanding av en metalgig og et slagsmål på en fotballpub enn en rapkonsert.

Etter deres konsert på Slottsfjell i 2016 skrev Journalist Oda Faremo Lindholm i Dagsavisen: “Slottsfjellopptreden var en manifestasjon av den aggressive energien som står når ungdommer samler seg og hører på hard musikk, være seg trap, punk eller metal.”

Onge Sushi Mane, Kobe Wan Kenobi og FAKETHIAS har gjort stor suksess de siste årene, både sammen og hver for seg. Vi snakker streaming i millionklassen, tung radiorotasjon og fulle konserter i både Norge og Danmark.

«At være til koncert med $ushi x Kobe føles lidt som at sidde bundet i en stol og blive stopfodret med sashimi.» - GAFFA Danmark ★✩✩✩✩✩

Billetter i salg fra onsdag 8. november klokken 09:00

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.