Konsert

Dagny

Norges nye pop-yndling legger ut på turné i hjemlandet

Det er ikke mange andre norske eller utenlandske artister som har like mye utstråling og popteft som Dagny. Dette har sammen med singelen «Backbeat», banet vei inn på både den norske og internasjonale musikkscenen. I 2016 kom singelen «Fool’s Gold», og sammen med den kritikerrost EPen «Ultraviolet» stadfestet Dagny at hun har kommet for å bli en av våre aller største artister.

Siden dette har etterspørselen vært stor, og Dagny har turnert hyppig, samtidig som hun har jobbet med ny musikk. «Wearing Nothing» ble et populært lydspor denne sommeren, og hun har hatt det travelt med å spille på flere av Norges største festivaler.

Nå er Dagny aktuell med den nye singelen «Love You Like That», som er hennes første kjærlighetslåt. «Dagny has consistently released perfect pop songs since she debuted but this may be the most perfect of them all.», skiver MTV. NRK P3 er også meget begeistret, og beskriver låta som «Først og fremst pirrende, dernest romantisk.»

For tiden er Dagny på en storslått USA-turné som support for LANY, men i februar og mars 2018 er det hjemlandet som står for tur. Det er bare å glede seg til 7 kvelder fulle av popmagi fra den sjarmerende og talentfulle artisten!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.