Konsert

Honningbarna

Ny plate kommer i høst og bibelbeltets blideste bråkebøtter legger ut på turné

Det er mange band man bruker beskrivelsen «ett av Norges beste liveband» om, men Honningbarna har det svart på hvitt fra både her og der, med hyllende anmeldelser og utnevnelser som «årets live» på P3 Gull. Nå skal de ut med et nytt album, og da skal det selvsagt også turneres.

Om platen som ventes i løpet av høsten skriver de dette: Det er meningsløst å brenne ned skiten om man ikke har noen å gjøre det sammen med, om man ikke gjør det ut av nestekjærlighet. Mer enn et band, er Honningbarna en klan for alle som føler seg fremmede, bortkomne eller bare kjeder seg i den verden vi lever i. «Voldelig lyd» er den femte plata til bibelbeltets blideste bråkebøtter, og raser av gårde i samme spor som forgjengerne «Opp de nye blanke» (2015) og «Goldenboy» (2016). I stedet for å late som det tradisjonelle albumformatet fortsatt har noe for seg, holder «Voldelig lyd» det kort og godt: ni spor på tida det tar en inngrodd progrocker å komme til poenget.

Facebookevent

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.