Konsert

GIG-akademiet: Ingebrigt Håker Flaten

Etablerte musikere spiller med studenter på Griegakademiet (UiB). Denne kvelden er også noen av instruktørene ved skolen invitert, i tillegg til et knippe andre musikere. Konserten deles opp i en improvisert og en komponert del.

Vi er veldig glad for at vi har fått Ingebrigt Håker Flaten med oss på dette samarbeidet. Bassisten og bandlederen fra Oppedal, med bakgrunn fra jazzlinja i Trondheim, er nå bosatt i Houston, Texas. Men han er fortsatt svært aktuell her hjemme og jazzverden forøvrig. Enten det er med supergruppene Atomic, IPA og The Thing eller med sitt egen, amerikanske band, The Young Mothers, som kan høres både på Stavanger jazzforum ogBergen Jazzforum i høst.

Vi ser frem til en helaften med en av de fremste improvisatørene, bassistene og bandlederne vi vet om, i samspill med Andreas Hesselberg Hatzikiriakidis(trompet), Jonas Flemsæter Hamre (saksofon), Michael Barnes (saksofon),Eivind Austad (piano), Ole Andre Farstad (gitar) og Craig Farr (trommer).

Dører: 20:00. Konsertstart: 21:00.

GIG-akademiet er et samarbeid mellom Vestnorsk Jazzsenter og Griegakademiet hvor du kan høre dagens stjerner spille sammen med morgendagens stjerner, og det er endatil helt gratis.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.