Konsert

Janove NB: UTSOLGT

For første gang i soloformat etter Kaizers: Janove Ottesen. KONSERTEN ER UTSOLGT

KONSERTEN ER UTSOLGT - Se ekstrakonsert 1. april.


Janove er for de fleste kjent som en av Skandinavias mest markante frontfigurer fra tiden med folkekjære Kaizers Orchestra. Sist han stod på scenen var for over tre år siden i september 2013 sammen med gamlebandet som han kaller ”Moderskipet”. Den gangen avsluttet han Kaizerkapittelet med åtte kvelder på rad for over 40.000 publikummere i DNB Arena i Stavanger. Ja, også 20.000 publikummere på én uendelig vakker og uforglemmelig kveld på Koengen i Bergen like før Stavangerkonsertene.

Nå legger han første stein alene med flunkende nytt album og rykende ferskt liveshow med premiere på hjemmebane i Stavanger og Folken fredag 17. mars 2017. 

Det vil si, helt alene er han ikke. Han har satt sammen et band fra øverste hylle bestående av musikere som Janove selv beskriver slik: ”De er alle gamle venner eller kollegaer som hver og en er helt fantastiske mennesker, musikere og artister. Jeg er 41 år og faktisk yngstemann i dette bandet. Det syns jeg er en taktisk genistrek. I garderoben er jeg han unge lovende som fortsatt er up & coming”.

Bandet er: Børge Fjordheim på trommer (Morten Abel, Cloroform, Sivert Høyem), Mattias Hellberg på gitar (Håkan Helstrøm, Soundtrack Of Our Lives), Micke Lohse på piano og orgler (Atomic Swing, Stefan Sundstrøm) og Gulleiv Wee på bass (The September When).

Tredje singelen ”Marlene” (uttales som på fransk; Marlén) kommer 23. september 2016. Dette er en klassisk drivende, rockelåt med den typiske visuelle, og ofte surrealistisk drømmende, Janove-poesien. Allsanggaranti.

I anledning Janoves konsertlansering 23. september, kommer det også ut en fjerdesingel. ”Aldri La De Tru De Er Bedre Enn Deg”  En gavepakke til fansen i form av en killer live-låt med ingredienser fra det meste vi er vant til fra hans tidligere livehøydepunkter.

Albumet  ”Artisten & Marlene” slippes 10. februar 2017 og kommer til å bli utgitt på en dobbelvinyl og på alle streamingplatformer. Kjenner vi Janove rett så kommer både musikken og liveshowet til å holde høyt nivå, og kjenner vi fansen rett så kommer det til å bli både varmt og svett med allsang fra første låt.

Velkommen til konsert!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.