Konsert

Bajazz: Morgonfrosken

Musikk av Annlaug Børsheim og tekster av Per Olav Kaldestad - henta frå boka ”Når Morgonfrosken Syng”

ANNLAUG BØRSHEIM vokal, gitar, fele / MARI SKEIE LJONES fele, hardingfele / INGEMUND ASKELAND banjo, klarinett, munnspel

Morgonfrosken syng songar om store spørsmål og emne – som universet, tankane våre, einsemd og kjærleik, til nære og konkrete fenomen som vær og vind, fuglar og froskar. Musikken er inspirert av norsk folkemusikk og ein får høyra både vals, halling, rudl og reinlender. Tekstane er skrivne av Per Olav Kaldestad og henta frå boka ”Når Morgonfrosken Syng”, musikken er laga av Annlaug Børsheim. I Morgonfrosken har ho med seg den banjospelande klarinettisten Ingemund Askeland frå Etne og den hardingfelespelande felespelaren Mari Skeie Ljones frå Lillehammer, sjølv spelar ho gitar, fele og syng. Dei har turnert for DKS i Hordaland og spelt ei rekke konsertar for store og små. Plata kjem hausten 2016.

Det blir to forestillinger i dag, kl 12:30 og kl 14:00 – dørene åpner en halvtime før konsertstart.

Bajazz er Bergen Jazzforum sin populære konsertserie myntet på barn og barnefamilier. Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet. Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet. Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Billettprisene er kr 80,- for voksne og barn, men barn under 2 år kommer gratis inn.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.