Konsert

Violet Road

Nordlendingene er In Town To Get You. Full jubel var det i fjor på USF, ingen grunn til å forvente annet denne gangen.

Mange regner nå Violet Road som et av landets absolutt ypperste live-band. Godt hjulpet av radiohits som «Can You Hear The Morning Singing», «Burning Up», «Face of the Moon» og «Good Girls», har de også festet grepet om platekjøperne. Albumet «Back to the Roadshow» ble et av Sony Musics aller mest solgte i 2014.

Det er lett å la seg rive med; Saksofon, mandolin, trekkspill, korpsinstrumenter, korsang og et helvetes godt humør lar seg høre. Alt sammen i en herlig popmusikk-blanding. Der disse gutta dukker opp blir det fest, og det siste året har de blant annet dukket opp hos Lindmo, i Senkveld, med den offisielle låten for NRKs TV-aksjon og som åpningsnummer på Idrettsgallaen. 

Vinteren 2015 dro bandet til Ocean Sound på Giske for å spille inn nytt album. Med seg hadde de co-produsent Jonas Lie Theis, miksetekniker Christer Andre Cederberg – og noen selvpålagte regler: 

«Vi spiller mange instrumenter, og har nok vært glad i å bruke disse veldig mye. Denne gangen ønsket vi å gjøre produksjonen strammere, og lagde et dogme: alt som spilles på en sang, må tåle å være skikkelig høyt i miksen. Hvis ikke må det bort! Målet var et mer minimalistisk, samtidig sterkere, uttrykk, med unisone temaer som kan synges med på – også når musikken er instrumental», forteller vokalist Kjetil Holmstad-Solberg.

Første singel «We are the love» kom 4. september.

Violet Road på Facebook

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.