Film

BIFF: Poached

«Eggers»: mennesker som er så fascinert av nylagte egg fra sjeldne fugler at de er villige til å gjøre nærmest hva som helst for å få tak i dem.

Om du tror en dokumentar om eggsamlende engelskmenn er et anliggende for spesielt interesserte må du tro om igjen. For ikke siden publikumsfavoritten THE KING OF KONG har en dokumentarfilm introdusert en mer fascinerende og underholdende subkultur enn det vi finner i POACHED. Regissør Timothy Wheeler presenterer oss for en rekke eksentriske og særegne karakterer som alle prøver å forsone seg med det faktum at deres livs store lidenskap ikke er økologisk bærekraftig.

POACHED tar oss med til Storbritannia hvor vi møter et lukket miljø av såkalte «eggers»: mennesker som er så fascinert av nylagte egg fra sjeldne fugler at de er villige til å gjøre nærmest hva som helst for å få tak i dem. I England er det å samle på egg en relativt vanlig hobby blant barn, men myndighetene mener at de profesjonelle voksne samlerne utgjør en så stor trussel mot visse fuglebestander at politiet har satt igang prosjektet «Operation Easter» for å få bukt med problemet.

USA / Storbritannia / 2015 / 1 t. 30 min.
SPRÅK:
engelsk
MEDVIRKENDE:
Mark Orton, Eric Myerson, Timothy Wheeler, Steve Brown
REGI:
Timothy Wheeler
FOTO:
Timothy Wheeler
PRODUSENT:
Steve Brown
TEMA:
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.