Utstilling

UTSTILLING: CONNECTED

Connected. Things about future, cities and people er et Kulturelt EU- samarbeidsprosjekt mellom fem europeiske organisasjoner som i to år har jobbet med et forskningsbasert prosjekt der byutvikling, politikk, innovasjon, teknologi, design og regional utvikling har blitt koblet sammen til en felles utstilling

Åpen hverdager kl. 12.00 - 18.00. Gratis inngang.

De samarbeidende partene er NUDA (Nor), Zeppelin (Rom), Fargfabriken (Sve), Archis (Ned), Eurodite (Rom).

Prosjekter fra hvert land har blitt nøye utvalgt for å representere en trend og sammen har hvert prosjekt blitt koblet til en felles presentasjon der partnerene synliggjør de forskjellige kulturene fra hver by - Bergen, Amsterdam, Stockholm og Bucharest - i et forsøk på å finne en felles plattform til tross for forskjellige kulturer, land og byers perspektiv på temaene som tas opp.

Utstillingen vises parallelt i Bergen, Amsterdam, Stockholm og Bucharest. Prosjektet ønsker gjennom dette og fire symposium i hver by, å kartlegge forskjellene fra by til by, og gjennomføre en endelig oppsummering i boken Connected som legges fram til EU i mai 2015.

Utstillingen i Bergen vises til 30. november. For mer informasjon se www.citiesandpeople.eu der hvert prosjekt er presentert i sin helhet.


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.