Kurs

Kurs i forsterkning av akustiske instrumenter - med Asle Karstad

Forsterkning av akustiske instrumenter byr på noen utfordringer som kan sette mange lydteknikere på prøve. Denne workshopen skal belyse disse utfordringene.

Sted: USF (Sardinen)
Kl. 14.00
Gratis
Påmelding til Brak - (fulltegnet!)

Asle Karstad deler erfaringer og metoder og tar for seg hvordan forsterkning skiller seg vesentlig fra opptaksteknikker.

Hvem er kurset for?
Kurset vil ta for seg akustiske instrumenter generelt, og resonerende instrumenter spesielt. Dette vil være en workshop for erfarne lydteknikere og for musikere som er spesielt interessert i forsterkning av instrumentet sitt.

Om Asle Karstad
Asle Karstad er en av de mest etterspurte lydprodusentene i Norge. Han har jobba som lydprodusent innen alle musikksjangrer. Han jobber nå som frilanser med prosjekter både i studio, på festivaler og konserter. Med sin estetiske teft og forståelse for de mange musikalske stilretningene, er han blitt en populær partnar til mange norske og internasjonale artister. I Norge jobber han med musikere som Balke, K Bremnes, S. Endresen, S. Slettahjell og T. Seim.

Påmelding – FULLTEGNET

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.