Film

FILM: LOVE IS LIKE POISON / UN AMOUR VIOLENT, 2010

Hormoner og lyster, formaninger og fornektelse, sorg og glede rammes inn av et stemningsfullt bretonsk landskap - oppvekst a la France

Cinemateket USF
Tirsdag 25. november kl. 18.00
Onsdag 26. november kl. 21.00
Billettsalg ved inngangen like før visning
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100

Tenåringsjenta Anna skal konfirmeres, men tviler på egen tro. På samme tid begynner hun å utforske egen seksualitet. Faren har forlatt moren, og moren søker trøst hos den lokale presten, en gammel venn. Samtidig går det mot slutten for Annas grenseløse bestefar.

Katell Quillévéré er født i 1980. Hennes spillefilmdebut har en diskré, men sjelden intensitet ved seg, der hormoner og lyster, formaninger og fornektelse, sorg og glede rammes inn av et stemningsfullt bretonsk landskap og et utrolig soundtrack. I likhet med denne, ble også hennes andre film Suzanne, plukket ut til filmfestivalen i Cannes.

CiO

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.