Film

FILM: FINSTERWORLD - ironisk og svart humor om fasadesprekk

I Tyskland skinner alltid solen og alle er vakre, høflige og lykkelige – helt til de avslører sine mørkere sider

Cinemateket USF
Onsdag 26. november kl. 19.00
Tirsdag 2. desember kl. 21.00
Billettsalg ved inngangen like før visning
Kr 80 ordinær
Kr 40 medlemmer
Medlemsskap kr 100

I Finsterworlds versjon av Tyskland skinner alltid solen og alle er vakre, høflige og lykkelige – helt til de avslører sine mørkere sider og vi oppdager hvor kort avstanden er fra idyll til inferno. En film full av ondsinnede observasjoner og skarpe kommentarer, spekket med ironi og beksvart humor fra begynnelse til slutt.

Frauke Finsterwalder er født i 1975. Hun har tidligere jobbet med dokumentarfilm og som regiassistent ved flere teatre. Finsterworld er hennes første spillefilm, og basert på manuset som hun skrev i samarbeid med sin mann, den sveitsiske forfatteren Christian Kracht.

CiO

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.