Scenekunst

WORKSHOP I DANS FOR HELE FAMILIEN

Musiker Ármann Einarsson, som danser i Dance for me, og hans svigerdatter Brogan Davison, som er koreograf, inviterer til en fornøyelig danseworkshop for hele familien

Sted: Bergen Dansesenters sal 2 på USF
Kr 50 for enkeltpersoner
Kr 100 for familier
Påmelding til karoline@bit-teatergarasjen.no

Ta med din sønn, datter, bror, søster, onkel, tante, mor, far, bestemor eller bestefar, eller hvem som helst andre du måtte betrakte som familie. Workshopen kommer til å bli både morsom og fysisk, og vil gi din familie en unik opplevelse. Gjennom dans vil Brogan og Ármann lære deg noe nytt om deg selv og de som står deg nær.

Workshopen arrangeres i samarbeid med Bergen Dansesenter og koster 50,- for enkeltpersoner, totalt 100,- for familier.

Les om forestillingen Dance for me her
Vises torsdag 2. oktober og fredag 3. oktober kl. 19.00 begge dager

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.