litteratur

SKRIVEKUNSTAKADEMIET: TEMAKVELD MED BJARTE BREITEIG

Alle er velkomne til temakveld med forfatteren av "Mine fem år som far"

Skrivekunstakademiets lokaler i 3. etasje på USF
Fredag 7. november kl. 19.00
Gratis adgang

Bjarte Breiteig er høyaktuell med sine første roman " Mine fem år som far" etter tre kritikerroste novellesamlinger. Han skal være gjestelærer på årets novellekurs, og i den anledning holder vi en temakveld åpen for alle.
Gratis inngang.

Se facebookevent her

Skrivekunstakademiets nettsider

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.