Konsert

Salsafest med Orcuesta tropical

Bergen salsaklubb feirer 15 år

Sardinen USF
Lørdag 27 september

kl. 20

Bergen Salsa Club celebrates it’s 15th anniversary by sponsoring a salsa concert/party that will get you to understand – or remember – why you get seduced by the swinging vibes of salsa music. Luison Capote and Hades Hernandez, from Cuba, are leading a full format salsa band that will play salsa, son and timba. This band will get you right up on the dancefloor and you will keep this night in your soul and body for a while.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.