Film

Oktoberdans: Winter Guests Avenida Corrientes - The Movie

Fire år etter forestillingens premiere på Oktoberdans 2010 kan festivalen by på en premiere med Avenida Corrientes - THE MOVIE, for første gang på lerretet

Visningsrommet USF
Torsdag 23. oktober kl. 17:00 - 18:00
Fredag 24. oktober kl. 17:00 - 18:00
Kr 50
MERK! Med billett fra en av våre forestillinger denne dagen får du gratis inngang
Billettsalg ved inngangen

I forestillingen Avenida Corrientes, med Andrew Wale og Daniel Proietto, ble det vist klipp fra det som kunne se ut som en dokumentarfilm om den fiktive tyske koreografen Dieter Geier og hans elsker og inspirator, den argentinske danseren Augusto Garcia.

Avenida Corrientes - THE MOVIE er den ferdige filmen laget i ettertid, en dokumentar om tragikomiske hendelser og hverdagssituasjoner, om en verden som er tidvis brutal, tidvis morsom, der karakterene alltid nærer sterke følelser for hverandre. I kampen dem imellom, både privat og profesjonelt, står hver eneste bagatellmessige uenighet i fare for å bli en daglig og skjebnesvanger tragedie.

Nok en gang er fiksjonen blitt virkelig, og fire år etter forestillingens premiere på Oktoberdans 2010 kan festivalen by på en premiere med Avenida Corrientes - THE MOVIE, for første gang på lerretet. Ikke gå glipp av den.

winterguests.com

 

 

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.