Scenekunst

Oktoberdans: Tale Dolven og Gabel Eibem - You're welcome

Dolven og Eibens første forestilling sammen som koreografer og utøvere, pluss den japanske danseren Taka Shamoto

Studio USF
Lørdag 25. oktober kl. 18:00
Kr 220 / 110
Forsalg Billettservice.no

"You’re welcome" er Tale Dolven og Gabel Eibens første samarbeidsprosjekt. De er begge utøvere og Tale har bakgrunn som danser fra det verdenskjente dansekompaniet Rosas. Gabel Eiben kjenner vi fra det amerikanske teaterkompaniet Nature Theatre of Oklahoma som har gjestet BIT Teatergarasjen flere ganger. Med seg på scenen har de den japanske danseren Taka Shamoto fra Rosas.

Forestillingen handler om dans som arbeid, nærmere bestemt elementer som betyr mye for dem selv i deres arbeidshverdag, så som arbeidsmoral, ulike utfordringer og arbeidsmiljø. Med en ambisjon om å jobbe hardt har de utviklet arbeidsoppgaver og strategier som viste seg å likne et spill. Koordinasjonsoppgaver og tekstmemorering kan jo også anses som forskjellige måter å spille spill på.

"You’re welcome" er en leken forestilling, men under overflaten lurer usikkerheten. Forestillingen tematiserer ønsket om å prestere, og publikum vil kanskje kjenne seg igjen i gleden ved det å mestre noe, såvel som frykten for å feile. Forestillingen beveger seg i en enkel scenografi gjennom stjerner og svarte hull, henimot en Super Mario-aktig vannverden, og dernest tilbake i teateret hvor publikum tas vel imot.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.