Scenekunst

Oktoberdans: NIEMANDSZEIT - Deufert & Plischke

Tiden tilhører ingen. Så kom og tilbring den sammen med oss. Tillat deg selv å synke hen i det nye episke teateret, erklær din uavhengighet med kroppen

Sted: Studio USF
Lørdag 18. oktober kl. 18.00
Søndag 19. oktober kl. 18.00
Kr 220 / 110
Forsalg Billettservice.no
Ledsager får fribillett ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.
Varighet: 75 minutter

Da kunstnertvillingene deufert & plischke viste Arachnophilia: who is afraid of the female artist?, et springende foredrag om kunst med utgangspunkt i en gresk myte om vevekunsten, sendte publikum et nøste med en meget lang rød tråd seg imellom. I forestillingsinstallasjonen om Wagners Ring, Anarchiv#3: Songs of Love and War fikk publikum leke seg både med individuelle og kollektive identiteter.

Tiden tilhører ingen. Så kom og tilbring den sammen med oss. Tillat deg selv å synke hen i det nye episke teateret, hvor du erklærer din uavhengighet med kroppen. Kom nærmere kunstverket; du må gjerne berøre det; du har til og med tillatelse til å bli en del av det. Velkommen til et levende landskap av kropper og gjenstander. La din opplevelse av dette landskapet bli et språk, slik blandingen av kropp og språk blir koreografi. Det nye episke teateret er et koreografisk landskap som fortsatt har til gode å bli oppdaget; et parlament for avgjørelser som enda ikke er tatt; et akademi for det vi enda ikke vet noe om. Og alt gjenstår å gjøres. Vent derfor ikke lenger, men dans din del. For det er ingenmannstid og denne kvelden er det konsert og koreografi.

 Safe for the elaborate musical dramaturgy and choreography Anarchiv #3 can hardly be called a performance any longer: it challenges narrativity’s conditions of possibility today and thereby opens up perspectives for the theatre as a politicalspace – Jeroen Peeters

Supported by the NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN) International Guest Performance Fund for Dance, which is funded by the Federal Government Commissioner for Culture and the Media on the basis of a decision by the German Bundestag.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.