Scenekunst

Oktoberdans: Magnus Myhr - Jeg satt på en stein og så utover "Havet"

Magnus Myhr vokste opp i Klæbu; en kommune med rundt 5900 innbyggere. Fotball og håndball, badminton og ski er populære fritidsaktiviteter

Studio USF
Fredag 24. oktober kl. 18:00
Kr 220 / 110
Billetter i forsalg Billettservice.no

Jeg vokste opp i Målsjøgrenda i Klæbu kommune utenfor Trondheim. Klæbu er en kommune med rundt 5900 innbyggere. Fotball og håndball, badminton og ski er populære fritidsaktiviteter. Jeg satt mest på en stein og sang litt, var ikke så god i idrett.

Klæbu har mange fine naturområder. Vassfjellet skisenter ligger veldig nært Klæbu sentrum og er populært blant ski og snowboardentusiaster fra Trondheim og omegn. Jeg sto ikke så mye på ski, men solgte pølser der i årevis. Pølsene este til dobbel størrelse da de ble lagt på grillen. Nidelva går innom Klæbu og er dypest i Trongfossen ved Hyttfossen med 56 meter og er med dette Norges dypeste elv. Trongfossen er motivet i kommunevåpenet til Klæbu. Jeg skulle ønske Trongfossen var Rhinen, og at jeg var Lorelei. Jeg vrikka litt på rompa når jeg gikk. Det er det visst bare jenter som gjør. Prøvde meg litt på kor, men slutta på dagen da jeg fikk soloen til «Det kommer en dag i morgen» fra musikalen Annie. Hadde et ønske om å bli berømt, men visste ikke helt for hva. Ville spille Hedda Gabler, gå rundt med en pistol og være undertrykt, for så å gjøre noe med det.

 Jeg har prøvd å gjøre noe med det. Jeg har prøvd å være en manne-mann og slå meg på brystet. Jeg har prøvd å ikke se så homo ut og jeg har løfta på jenter opp og ned og bortover og opp igjen mens jeg har vært livredd. Nå er oppgjørets time kommet.
magnusmyhr.no

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.