Konsert

Oktoberdans: Leo Preston - Fresh actor and The Clones of Funk

Leo Preston og fotograf/AV-tekniker Brynjar Vik går inn for å skape en energisk enmannsopptreden i skillet mellom konsert og scenekunst

Visningsrommet USF
Onsdag 22. oktober kl. 22:00
Kr 50
Billettsalg ved inngangen

Leo Preston gir ut plate til våren. Låtmaterialet består av en moderne blanding av soul, reggae, funk, hip hop og 70-talls rock. I anledning Oktoberdans 2014 går han i samarbeid med fotograf og AV-tekniker Brynjar Vik inn for å skape en energisk enmannsopptreden i skillet mellom konsert og scenekunst, en audiovisuell koreografi. Materialet fremføres på en fysisk og leken måte med mål om å skape det samme fengende engasjementet som man forbinder med et ensemble.

Leo Preston startet sin kunstneriske karriere med den tverrfaglige kunstnertrioen History Disposal Unit, og deres Performance Parties i London, men flyttet sitt virke til Bergen på 1990-tallet. Preston har laget en rekke forestillinger, er medstifter av kunsthuset Wrap, og har samarbeidet med en rekke scenekunstgrupper som Mundo Perfeito, Happy Gorilla Dance Company og NONcompany. Han er også kjent som filmskaper og lysdesigner.

leopreston.org

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.