Scenekunst

Oktoberdans: Lazyblood

Den islandske duoen Erna Ómarsdóttir og Valdimar Jóhansson gir oss en ekstrem teatralsk og fysisk forestilling

Visningsrommet USF
Fredag 17. oktober kl. 22:00
Kr 50.
MERK! Med billett fra en annen av Oktoberdans' forestillinger denne dagen får du gratis inngang.

Oktoberdans inntar Visningsrommet USF og fyller det med scenekunst som skrider over sjangere i alle retninger.

Hjertelig velkommen til en uforglemmelig konsert med Lazyblood, duoen Valdimar Jóhannsson og Erna Ómarsdóttir. De to tar konsertformatet til det ekstreme, både teatralt og fysisk. Musikken er elektronisk, sidestilt hard metall, historiefortelling og lydspor fra 1980-tallets skrekkfilmer. Det som skjer mellom låtene er like viktig som låtene i seg selv.

Lazyblood har spilt både på teater-, danse- og musikkfestivaler, så som Kunstenfestival des Arts i Brussel, Les Anticodes i Brest, Pneu festival på Szene Salzburg og japanske Kyoto experiment, i tillegg Iceland Airwaves i Reykjavík.

Å gjennomleve (overleve?) en konsert med Lazyblood er som å bli født på ny. Vi kan forsikre om at hver eneste publikummer vil kunne gå hjem etter denne konserten med et smil om munnen og et hjerte fylt av varme.

Arrangør: BIT Teatergarasjen Oktoberdans, www.bit-teatergarasjen.no
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.