Scenekunst

OKTBERDANS: INGRI FIKSDAL/SIGNE BECKER - HOODS

Hoods tar form som et møte i en hemmelig orden, der alle er kledd i like kapper - etterhvert merker vi en effektiv utvisking av grensene mellom koreografi, scenografi, utøvere og publikum

Studio USF
Onsdag 22. oktober kl. 18.00
Torsdag 23. oktober kl. 18.00
Kr 220 / 110
Forsalg billetter Billettservice.no

BIT Teatergarasjen fikk aldri vist Night Tripper utendørs i Bergen, grunnet et absurd og plutselig snøfall på Fløyen i mai. Vi satt i stedet innendørs bak store vinduer vendt ut mot havet i vest, og nøt dansen og musikken til solnedgangens langsommelige lysdimming. Night Trippers meditative dveling gjennom hele skumringstimen var en uforglemmelig tripp.

Hoods tar form som et møte i en hemmelig orden, der alle er kledd i like kapper. Man trer inn i et okkult mørke, hvor både dødelige og dødlignende kropper snart smelter sammen i rituell tilstedeværelse og nysgjerrighet, forsterket av det langtrukne og repetitive i musikken, og rommets egen forlokkelse. Etterhvert som man orienterer seg i dette rommet - og her er mangt å forholde seg til - viser Hoods en effektiv utvisking av grensene mellom koreografi, scenografi, utøvere og publikum.

Signe Becker har vært fast scenograf for Verk Produksjoner siden 2006. I 2013 ble Becker nominert til Heddaprisen for årets scenografi for både Stalker og Build Me A Mountain. Ingri Fiksdal er utdannet danser og koreograf. Tidligere produksjoner som The Orchard Ballads, Night Tripper og BAND har alle vært vist på BIT Teatergarasjen. Night Tripper vant Natt&Dags Oslo-pris for årets forestilling i 2012.

ingrifiksdal.com / signebecker.com

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.