Konsert

JOHN ESCREET TRIO

An englishman in New York - ein av dei mest originale pianistane på jazzscena i New York i dag

Sardinen USF
Fredag 21. november
Dørene åpner kl. 20.00
konsert kl. 21.00
kr 200/170/100
forsalg ticketco.no

Kun unummererte plasser.
18 års aldergrense (Vergeskjema tilgjengelig i døren)
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under det gitte arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

JOHN ESCREET piano / JOHN HÉBERT bass / TYSHAWN SOREY trommer

John Escreet er eigentleg frå Doncaster, men flytta til USA i 2006. Sidan då har han markert seg som ein av dei mest kreative, framtidsretta og originale pianistane på musikkscena i New York, omtalt av New York Times som «superb.» I og utanfor eigne prosjekt speler han mellom anna med David Binney, Nasheet Waits og Wayne Krantz. Skivene hans har fått kritikarane til å strø om seg med superlativ, ikkje minst om kor særprega han markerer seg som låtskrivar og komponist. John Escreet har vore up-and-coming lenge og er no klar for å ta neste steg som eit unikt pianotalent.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.