Konsert

Bergen Big Band med Karin Krog og John Surman - til minne om Olav Dale

Dette er storbandets første konsert uten sin musikalske leder gjennom 23 år. John Surmans verk Another Sky fremføres, dirigert av John Warren og med Surman som solist. Karin Krog er solist med musikk fra albumet Seagull.

Røkeriet USF
Søndag 2. november
Dørene åpner kl. 14.30
Konsertstart kl. 15.00
Kl. 15.00

Kr 150 / 125 / 100
Billetter i forsalg på ticketco.no
Alle billlettinntekter går til Olav Dales minnefond

Det er nå ett år siden John Surmans verk Another Sky ble framført i Bergen første gang. Anført av Olav Dale, med John Warren som dirigent og John Surman som arrangør og solist, leverte Bergen Big Band en minneverdig konsert. De tre neste dagene ble tilbragt i studio med innspilling av platen, som ble sluppet i august i år. Olav var i sitt ess og ledet storbandet med stø hånd, både musikalsk og praktisk, og prosjektet Another Sky har blitt en suksess.
Søndag 2. november på Røkeriet USF presenteres platen i Bergen for andre gang. I tillegg medvirker Karin Krog, hele Norges jazzdronning, med flere låter fra albumet Seagull som ble utgitt med Bergen Big Band i 2005. Dette er storbandets første konsert uten sin musikalske leder gjennom 23 år. Vi dedikerer konserten til Olav Dale som gikk bort så altfor tidlig 10. oktober 2014 – til minne om en fabelaktig orkesterleder, musiker og inspirasjonskilde som vil bli dypt savnet.

Med:
Karin Krog – vokal, John Surman – saksofoner, John Warren - dirigent

Martin Hathaway – altsaksofon, Tor Yttredal – altsaksofon, Ole Jakob Hystad – tenorsaksofon, Zoltan Vincze – tenorsaksofon, Vidar Johansen – baritonsaksofon
Viggo Vea – trombone, Øyvind Hage – trombone, Pål Roseth – trombone, Kjell Erik Husom – trombone, 
Martin Winter – trompet, Børge Styve – trompet, Are Ovesen – trompet, Tancred H Husø - trompet,
Dag Arnesen – piano, Ole Thomsen – gitar, Magne Thormodsæter – bass, Stein Inge Brækhus – perkusjon, Frank Jakobsen – trommer

Facebookevent https://www.facebook.com/events/1500259476896663/

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.