Konsert

BAJAZZ: NILS BECH

Sardinen USF
Søndag 23. november
Dørene åpner kl. 13.00
Konsert kl. 14.00
Kr 50 for voksne og barn
Forsalg Ticketco.no
Billettsalg også ved inngangen om det ikke blir utsolgt på forhånd
Barn under 2 år kommer gratis inn

Nils Bech er ein trollbindande titusenkunstnar

Konsert, dans, teater, stumfilmfjes og performance. Elektronikapop, jazz og klassisk som kunne vore framførd i operaen, så vel som i ein kjellarklubb, framførd med ein sjølvtillit og ei innleving som gjer det heile uimotståeleg. Nils Bech har sidan platedebuten i 2010 opptrådd på galleri over heile verda, vore gjestevokalist på Vinterkarusell med John Olav Nilsen & Gjengen og blitt «Årets Mann» i Dagsavisen. Magisk musikk med eit sceneshow du knapt har sett maken til! Tedjeplata “One Year” kjem ut i november.

www.nilsbech.com

Bajazz er Bergen Jazzforum sin konsertserie myntet på barn og barnefamilier. 

Målgruppen er fra spedbarn til 10 år, og har som intensjon å tilby opplevelser noe utenom den masseeksponerte barneunderholdningen og fremme tidlig rekruttering til musikkfeltet.
Musikerne er profesjonelle og vektlegger en åpen og musikalsk kommunikasjon med barnet, Bajazz er en idealistisk ikke-kommersiell virksomhet drevet av Bergen Jazzforum.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.