Seminar

SEMINARIUM #3 - OKTOBERDANS

Seminarium er et feltbasert konsept som undersøker dans fra både geografisk, institusjonell og diskursiv innfallsvinkel

Sted: Visningsrommet USF og Cinemateket USF
Fredag 17. oktober og lørdag 18. oktober
Kl. 10.00 - 17.00
Kr 150 for én dag / kr 250 for begge dager
Inkludert lunsj
Arrangør: BIT Teatergarasjen og Dansedyrkerne

En kuratert gruppe av dansere får utfordringen om å reflektere over egen kunstnerisk praksis ved å presenterere korte dansestykker og utsette seg selv for en åpen debatt. Innenfor et rammeverk av kollektiv konstruktiv kritikk skapes det ny kunnskap om dans som kunstform. Danserne får innblikk i hverandres metoder og arbeid, og det kollegiale og demokratiske fellesskapet i prosessen gir ny inspirasjon og utvikling. Denne formen for undersøkelser og samtale om dans er etterlengtet i norsk dansemiljø.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.