Konsert

MARTIN VINJE TRIO MED HÅKON MJÅSET JOHANSEN

Gratis jazzkonsert i kveld

Sardinen USF
Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
Gratis

Trioens musikk er en salig blanding av stilarter. Mye hentet fra jazzspråket, men også fra prog-rock, fritt improvisert musikk og samtidsmusikk. Tonaliteten i mye av låtmaterialet gjenspeiler seg mye I det den yngre generasjon New York-musikere driver med men henter også inspirasjon i tradisjonsmusikk fra Midtøsten og modaljazz. To andre inspirasjonskilder er Keith Jarrett’s Belonging-kvartett og den amerikanske pianisten Aaron Parks. Trommisen Knut Kvifte studerer for øyeblikket i Gøteborg, og de to resterende tredjedelene utnytter hans fravær til å spille med en av Norges mest anerkjente trommeslagere, Håkon Mjåset Johansen.

MARTIN VINJE piano / PETTER ASBJØRNSEN kontrabass / HÅKON MJÅSET JOHANSEN trommer


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.