Seminar

DANS I HELE LANDET - REGIONALT PERSPEKTIV

Et seminar i regi av Dansens Hus - regionalt samarbeide om undervisning og formidling av dans

Visningsrommet USF
Torsdag 16. oktober
Kl. 09.00 - 15.00
Påmelding innen 10. oktober
til anne AT dansenshus.no
Gratis

Dansens Hus er et nasjonalt kompetansesenter og arbeider for å spre dans som kunstform. Dansens hus er også profesjonell scene for visning og produksjon av dansekunst av høy kvalitet, og en formidler og nettverkspartner i norsk dansekunstmiljø. Dette seminaret tar for seg modeller for regionalt samarbeid. Innleder er Jamie Watton fra South East Dance i England, og i panelet sitter deltakere fra BIT Teatergarasjen, Carte Blanche, UiB og Bergen Dansesenter.
  


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.