BOOK LAUNCH - RIDING ROMANCE 2, DAS NEBELMEER

Henriette Pedersen lanserer andre del av trilogien Riding Romance, basert på atelierprogrammet W17 + Pop-up bokbutikk

Sted: Visningsrommet USF

Søndag 19. oktober
 kl. 17.00 - 18.00

Gratis adgang

Språk: Norsk og engelsk

Nartmanstiftelsen/Henriette Pedersen lanserer en publikasjon i forbindelse med andre del av trilogien "Riding Romance". "Riding Romance 2 – Das Nebelmeer" var en del av atelierprogrammet W17 på Kunstnernes Hus i Oslo høsten 2013. I tre omganger åpnet Pedersen atelieret for publikum. Redaktør Anette Therese Pettersen har invitert ulike skribenter, kritikere og kunstnere til å skrive en reaksjon på disse tre delene av prosjektet.

Den norske poeten Kristin Berget har skrevet en reaksjon på "Følelsestind", og den London-baserte teaterkritikeren, kurator og dramaturg Diana Demian har gjort det samme for "Kaostoppen". Performance-kunstner og kritiker Julian Blaue har skrevet sin reaksjon på tredje del "Grandiosnuten". Billedkunstner Sveinn Fannar Jóhannsson står for de visuelle bidragene og Anette Therese Pettersen vil også bidra med tekst. I forbindelse med boklanseringen vil det settes opp en pop-up bokbutikk i Visningsrommet USF.

Medvirkende på W17: Henriette Pedersen, Frido Evers, Kristine Karåla Øren, Elisabeth Breen Berger, Katrine Ganer Skaug, Tilo Hahn og Morten Kippe

Tekster av: Kristin Berget, Julian Blaue, Diana Demian og Anette Therese Pettersen

Redaktør: Anette Therese Pettersen

Bokdesign og visuelle bidrag: Sveinn Fannar Jóhannsson

Forlag: Teknisk Forlag

Kompani/kunstner: Nartmanstiftelsen/Henriette PedersenTilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.