Film

BIFF: WETLANDS

Som motstander av personlig hygiene, betrakter Helen (18) kroppen sin som et frigjøringsmiddel

Røkeriet USF
Billetter - søndag 28. september kl.20.35

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

Smegma. Slim. Sæd. 18 år gamle Helen liker alt sammen. Som motstander av personlig hygiene, betrakter hun kroppen sin som et frigjøringsmiddel, hvor kroppsvæsker og odører skal få herje fritt og uhemmet. Da hun en dag havner på sykehus etter å ha påført seg selv analfissur etter et barberingsuhell, blir hun klar over hvordan sykehusoppholdet vil kunne oppfylle ett av hennes høyeste ønsker - at foreldrene hennes skal finne sammen igjen.

Da Charlotte Roches roman «Våtmarksområder» ble publisert i 2008, ble den mottatt av en lettere sjokkert kritikerskare, men dette hindret likevel ikke romanen i å bli en internasjonal bestselger. I overgangen fra bok til film har skildringene av tabubelagte emner ikke blitt sensurert i nevneverdig grad, men resultatet er likevel en film fylt av sødme og humor som tegner et sjarmerende portrett av hovedpersonen. WETLANDS er energisk, fargerik og herlig kompromissløs - og definitivt en oppvekstskildring som stiller seg godt utenfor den etablerte normen.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.