Film

BIFF: THE SALT OF THE EARTH

Et portrett av en legendarisk fotograf og verden som inspirerte ham - Sebastiao Salgado

Cinemateket USF
Billetter - Lørdag 27. september kl. 12.55

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

 Den brasilianske fotografen Sebastião Salgado har besøkt mer enn 100 land for å fullføre sine fotoprosjekter. I 2004 påbegynte han sitt siste prosjekt «Genesis» - en fotografisk reise gjennom planetens uberørte områder, der mennesker lever i harmoni med naturen. Serien med fotografier består både av landskap og dyreliv, samt uberørte stammesamfunn.

Salgado er et allsidig menneske. De siste 40 årene har han vært på reise gjennom kontinentene, og dokumentert store hendelser som internasjonale væpnede konflikter, hungersnød og mennesker på flukt. For virkelig å fange alle aspektene ved den legendariske fotografen, slo filmskaper Wim Wenders seg sammen med Salgados eldste sønn Juliano. Sammen har de blant annet reist til arktiske områder og bodd i ekstremt isolerte stammesamfunn i Brasil og Papua Ny-Guinea. THE SALT OF THE EARTH er en hyllest til en av vår tids største fotografer - for ikke å si til menneskene og naturen som inspirerte ham.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.