Film

BIFF: SUPER DUPER ALICE COOPER

Sex, drugs & shock'n roll - her er sjokkrockens ubestridte gydfar

Røkeriet USF
Billetter - Onsdag 24. september kl. 19.15
Billetter - Mandag 29. september kl. 21.15

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

På 70-tallet gjorde Alice Cooper seg ettertrykkelig bemerket med sin særegne form for hardrock. Han og bandet oppnådde kritisk og kommersiell suksess med en rekke album, og fikk mye oppmerksomhet for sine beryktede sceneshow der alle midler ble tatt i bruk for å sjokkere. Etter å angivelig ha bitt hodet av en høne på scenen, innførte bandet levende slanger, giljotiner og blodige babydukker som standard konsertrekvisitter. Bak karakteren Alice Cooper sto predikantsønnen Vincent Furnier, men skillet mellom scene- og privatperson ble fort uklart. I 1975 skiftet han navn til Alice Cooper og fortsatte som soloartist. Galskapen og rock'n'roll-livsstilen tok etter hvert overhånd, og Cooper holdt på å gå til grunne takket være alkohol og dop.

Historien om Alice Cooper er en virkelighetens «Dr. Jekyll og Mr. Hyde»-fortelling, og en av rock'n'roll-historiens mest fascinerende myter. Og SUPER DUPER ALICE COOPER er en underholdende og medrivende dokumentar om sjokkrockens ubestridte gudfar.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.