Film

BIFF: POINT AND SHOOT

Hva skjer når en innesluttet ung mann bestemmer seg for å krype ut av mors kjeller og bli mann? Matthew VanDyke pakker med seg overlevelsesutstyr og motorsykkel, og flyr til Marokko

Cinemateket USF
Billetter - Onsdag 24. september kl. 17.35

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

Med motorsykkelen mellom beina og inspirasjon fra amerikanske actionfilmer legger VanDyke ut på det ultimate eventyr gjennom Nord-Afrika og Midt-Østen, som en moderne Lawrence of Arabia. Men ikke helt uten utfordringer; eventyreren er nemlig manisk opptatt av hygiene og har en rekke tvangshandlinger han må gjennomføre for å bøte på angsten.

POINT AND SHOOT er Marshall Currys tredje film på BIFF, og gir oss den unike historien om hvordan en ung aspirerende filmskaper med trøblete tvangslidelser presser seg selv til bristepunktet for å oppnå sin drøm. Vel hjemme i USA bryter Den arabiske våren ut vinteren 2011, og Dykes venner i Libya rapporterer om tragiske utfall av konflikten. Eventyreren kan ikke sitte stille, og reiser straks til Nord-Afrika for selv å bli revolusjonær. I Libya møter Dyke store utfordringer, men knytter også sterke vennskapsbånd.

 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.