Film

BIFF: LAND HO!

En sjarmbombe av en komedie om to svogere i satt alder på guttetur til Island - av Aaron Katz og Martha Stephens

Røkeriet USF
Billetter - Onsdag 24. september kl. 15.15
Billetter - Tirsdag 30. september kl. 21.20

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

De forhenværende svogerne Colin og Mitch er to enslige menn i sin beste alder. Og etter at Colins kone døde og Mitchs kone tok ut skilsmisse, lever de begge ensomme og rutinepregede liv. Mitch, en pensjonert lege med et herlig enkelt forhold til sex, har konkludert med at de begge trenger litt spenning i hverdagen. Derfor har han booket en guttetur til Island - uten å innvie Colin i planene.

Med LAND HO! har Aaron Katz og Martha Stephens laget en sjarmbombe av en komedie. Både roadmovien og buddykomedien er erkeamerikanske sjangre som finnes i en rekke ulike variasjoner, men få av dem er like vakre som dette. Det pittoreske Island utgjør et slående visuelt bakteppe for denne lune og humoristiske fortellingen om to aldrende menn som blomstrer i fremmede omgivelser. Katz' forrige film - også vist på BIFF - var den stilsikre og underfundige film noir-pastisjen COLD WEATHER (2010), og her demonstrerer han igjen sitt talent for stil og stemning. Gå ikke glipp av det som utvilsomt vil bli en av festivalens store publikumsfavoritter!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.