Film

BIFF: I CAN QUIT WHENEVER I WANT

Breaking bad sin neonglinsende italienske spillefilmtremenning

Cinemateket USF
BILLETTER - Lørdag 27. september kl. 17.15

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

En briljant, men pengelens kjemilærer ser seg lei av å bli forbigått på jobb - lei av å ikke kunne forsørge familien - lei av å bli behandlet som dritt. Og for å få livet sitt på rett kjøl bestemmer han seg for å bruke sine kunnskaper til å produsere og tjene seg rik på narkotika. Nei, vi snakker ikke om «Breaking Bad», men om den kritikerroste tv-seriens neonglinsende italienske spillefilmtremenning I CAN QUIT WHENEVER I WANT.

Når den pliktoppfyllende og gjeldstyngede kjemikeren Pietro ikke får finansiert sin stilling ved universitetet, fester desperasjonen sitt klamme grep om ham. Etter å ha blitt med en av sine elever på nattklubb og inntatt ymse narkotiske stoffer, går det et lys opp for ham, og snart er han og seks av hans kolleger i full gang med å revolusjonere narkotikamarkedet. I CAN QUIT WHENEVER I WANT er en desillusjonert komedie som retter et kritisk søkelys mot både den italienske økonomien og vestlig narkotikapolitikk som sådan.

 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.