Film

BIFF: HIGHWAY

En indisk roadmovie med stockholmssyndrom i bagasjen

Røkeriet USF
Billetter - søndag 28. september kl. 14.30
Billetter - onsdag 1. oktober kl. 16.20

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

Veera er datter av en rik forretningsmann, og kvelden før hun skal gifte seg blir hun utsatt for en dramatisk kidnapping. Hennes familie setter store ressurser i sving for å få henne tilbake, og når kidnapperne oppdager at hennes far har koblinger til myndighetene, har de mest lyst til å avblåse hele planen. Men etter hvert som kidnapperne flytter henne fra sted til sted for å ligge ett skritt foran loven, innser Veera at hun egentlig ikke vil tilbake til sin familie. Samtidig har hun heller intet ønske om å nå fram til kidnappernes destinasjon – snarere ønsker hun at den spennende reisen gjennom det mangefasetterte India skal vare evig.

HIGHWAY er på mange måter en typisk indisk historie, men dens filmspråk og estetikk ligger nærmere Hollywood enn Bollywood. Med vakre bilder av det indiske subkontinentets majestetiske natur og arkitektur, og en strålende innsats fra hovedrolleinnehaver Alia Bhatt, er dette en roadmovie du sent vil glemme.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.