Film

BIFF: HIDE YOUR SMILING FACES

I en søvnig småby i New Jersey tilbringer 9 år gamle Tommy og 14 år gamle Eric sommeren med å utforske den omkringliggende skogen og byens mange forlatte bygg

Cinemateket USF
Billetter - Torsdag 25. september kl. 19.40
Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

I en søvnig småby i New Jersey tilbringer 9 år gamle Tommy og 14 år gamle Eric sommeren med å utforske den omkringliggende skogen og byens mange forlatte bygg. Overlatt til seg selv antar dagene karakter av en begivenhetsløs døs, men likevel er det hele tiden som om noe henger over dem. Og når de en dag finner den livløse kroppen til en av Erics venner ved foten av en bro, forsvinner deres barnlige uskyld én gang for alle.

HIDE YOUR SMILING FACES er en stillferdig og meditativ skildring av to unge gutter som forsøker å hanskes med noe de verken kan eller egentlig ønsker å forstå fullt ut. Ved hjelp av utsøkt foto og utsøkte skuespillerprestasjoner maner Daniel Patrick Carbone fram den særegne stemningen som preger årene der barndommen glir over i tenårene, hvor stillstand og kjedsomhet jevnlig brytes opp av brå hendelser som stiller hele tilværelsen i et nytt lys. Resultatet er et avdempet og presist drama som fanger følelsen av uten forvarsel å bli kastet inn i en forvirrende og skremmende modningsprosess man ikke har noen garanti for at noensinne vil ta slutt.

 
Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.