Film

BIFF: BENEATH THE HARVEST SKY

Van Buren, Maine, en gudsforlatt liten småby nær grensen mot Canada.Et drama som fanger den lammende kjedsomheten som ofte rammer unge på små avsidesliggende steder

Cinemateket USF
Billetter - torsdag 25. september kl. 21.15
Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

17 år gamle Casper og Dominic vokser opp i Van Buren, Maine, en gudsforlatt liten småby nær grensen mot Canada. Casper er like hissig og uforutsigbar som Dominic er sindig og pålitelig, og likevel er de uadskillelige. Van Buren er et sted hvor ingenting skjer, og hvor unge menn i praksis kun har tre valg: 1) De kan bli boende og ta seg en dårlig betalt jobb innen potethøsting, 2) de kan smugle narkotika over den canadiske grensen, og 3) de kan komme seg så langt ut av byen som overhodet mulig. Casper og Dominics plan er å reise til Boston, men når førstnevntes 15 år gamle kjæreste Tasha viser seg å være gravid, tvinges de til å konfrontere det faktum at skjebnen har svært ulike planer for dem.

BENEATH THE HARVEST SKY er spillefilmdebuten til regissørduoen Aron Gaudet og Gita Pullapilly. Med sine høyst overbevisende skuespillerprestasjoner og sitt vakre, nærmest dokumentariske fotoarbeid, er dette et drama som fanger den lammende kjedsomheten og det desperate behovet etter å oppleve noe mer som så ofte rammer unge mennesker på små, avsidesliggende steder.Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.