Film

BIFF: AMAZONIA (2D)

Årets beste familiefilm lar deg se Amazonas gjennom øynene til en ung ape

Røkeriet USF
Billetter - søndag 28. september kl. 10.45

Se billettinformasjon på BIFF sine nettsider her

Da et lite transportfly styrter i Amazonas, berger pilotene livet ved å skyte seg ut, mens capuchin-apen som er ombord kræsjer sammen med resten av lasten. Den lille krabaten overlever imidlertid på mirakuløst vis, og dermed er han henvist til å utforske en fremmed verden han likevel hører hjemme i. Ettersom han er født i fangenskap, er Amazonas like ukjent for ham som den er for publikum, og dermed er det duket for en spennende ferd gjennom jungelen og dens mange farer.

I filmbransjen finnes det et ordtak som sier at man aldri skal arbeide med dyr eller barn. I AMAZONIA gjør regissør Thierry Ragobert skam på denne truismen. Han får sin unge, pelskledde hovedrolleinnehaver til å levere en skuespillerinnsats som er like ekspressiv som den er bedårende. Med sin blanding av fiktive rammer og dokumentariske arbeidsmetoder, er dette uten tvil en av årets aller beste familiefilmer. Også et voksent publikum vil fascineres av de unike bildene av regnskogens yrende dyreliv.

 NB! Visningen av AMAZONIA på Magnus Barfot (MB) er i 3D. Visningen i Røkeriet USF er i 2D.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.