Konsert

VERONICA MAGGIO

Endelig kommer den svenske popdronningen og soulprinsessen tilbake til Bergen - velkommen!

Røkeriet USF
Torsdag 30. oktober
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr. 400 Forsalg billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - klikk her for info

Etter fire album, ett dusin singler og iherdig turnévirksomhet er det ingen som kan si noe annet enn at Veronica Maggio er en av Nordens største og mest interessante popartister.

Om Maggios fjerde albumutgivelse, som utkom høsten 2013, skriver VGs Morten Ståle Nilsen godt og presist: «Musikken – stadig en slags indiepopsoul preget av slepen svensk «knowhow» – støtter opp om de velskrevne ordene hennes. Refrengene suser av et euforisk vemod som føles eksplisitt skandinavisk. Arrangementene og produksjonen gir sangene større variasjon enn før. Men ingen av dem glemmer sin viktigste oppgave: Å fenge. Stemmen hennes er inderlig og uttrykksfull, svært egnet til å puste liv i de fotografiske tekstene. Små, men pregnante glimt fra et ganske vanlig liv.»

 Sist gang hun var i Bergen spilte hun for et ekstatisk publikum i en romslig teltscene på Koengen under studentfestdagene Uken. Bergen Live inviterte også til en helaften med Maggio i 2011. Det er med andre ord for lenge siden sist. Soulprinsesse, popdronning – det spiller ingen rolle hva vi kaller henne; Veronica Maggio er en av Sveriges edleste eksportvarer og vi gleder oss inderlig til at popperler som Jag kommer, Satan i gatan og Välkommen in atter en gang skal snu Bergen

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.