Konsert

MOSKUS

Frå frijazz til folkemusikk og alt imellom der

Sardinen USF
Fredag 31. oktober
Dørene åpner kl 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100 Forsalg på Ticketco.no
Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Den akustiske trioen har med sin særeigne kjemi funne fram til et unikt uttrykk. Leik og kreativt samspel er noko av det som kjenneteiknar Moskus. Bandet består av trommeslagar Hans Hulbækmo frå folkemusikk- og progrocktradisjonen, bassist Fredrik Luhr Dietrichson frå vise- og rocketradisjonen, og Anja Lauvdal frå salme- og ikkje minst gospel, på piano. I Your Headlights Are On har Hans og Anja fått stor merksemd for sitt nyskapande og sjangeroverskridande uttrykk. Med Moskus tar dei enno eit steg vidare.

ANJA LAUVDAL piano / FREDRIK LUHR DIETRICHSON kontrabass / HANS HULBÆKMO trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.