Konsert

MAYHEM

Legendene i Mayhem feirer 30 år som band med nytt album og stor turné. Supportband: Thyruz og Blodhemn

Røkeriet USF
Lørdag 29. november
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
To supportband
Kr 350/ forsalg Ticketco.no
Vergeordning for de under 18 år
Last ned info og vergeskjema her

Etter å ha headlinet Øyafestivalen i Oslo er det vestlandshovedstaden sin tur i feringen av pionerene som har holdt på i 30 år som ett av landets viktigste band.

Flere band har kalt seg verdens største kultband, men aller best passer den kanskje på legendene i Mayhem. I år har de gitt ut ny musikk for første gang på 7 år, og med albumet "Esoteric Warfare" befester de posisjonen de har i musikkverden! Få andre band har en historie så prega av dramatikk og mystikk, og få har klart å holde posisjonen som pionerer og samtidig videreutvikle  en stilart på samme måte. Flere av Mayhems utgivelser har vært milepæler innenfor ekstremmetal, og har gjort at bandet har lojale fans over hele verden!

Sist bandet splilte i Bergen var på den siste utgaven av Hole In The Sky, og nå kommer de med et stort sceneshow til USF for å feire 30 år som band!


Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.