Konsert

MATHIAS EICK

Snedig, melodiøs og moderne jazz fra multiinstrumentalisten Eick

Sardinen USF
Fredag 10. oktober
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.0
Kr 200/170/100 Billetter i forsalg på Ticketco.no

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Det meste multiinstrumentalisten Mathias Eick tar i blir til gull. Anten det er jazzelektronika med Jaga Jazzist, turne med Chick Corea og Manu Katché, plateinnspeling med Turboneger og DumDum Boys eller solokarriere på ECM, så vert det heile framførd med ein ekstrem virtuositet. Sjølv om han er mest kjend som trompetist, handterar han også piano, bass og vibrafon når behova melder seg.

Mer om Mathias  Eick på hans egen nettside.

MATHIAS EICK trompet / ANDREAS ULVO tangentar / AUDUN ERLIEN bass / TORSTEIN LOFTHUS trommer / GARD NILSSEN trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.