Konsert

JAN ERIK VOLD - 75 ÅR!

Gratulerer med dagen til nasjonalpoeten vår

Sardinen USF
Fredag 24. oktober
Dørene åpner kl. 20.00 / konserstart kl. 21.00
Kr 200/170/100 Billetter i forsalg på Ticketco.no

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Jubilant og stadig like produktiv nasjonalpoet med teft for beatpoesi og jazzstandardmusikk. Med særeigen røyst og unik resitasjonsstil på scena er Jan Erik Vold lett å kjenna att; tema vekslar frå det lett absurde til det djupt alvorlege, ofte politisk, ofte melankolsk. Med rytme og frasering som den finaste jazzinstrumentalist framstår han også som ein stor entertainer, like aktuell i dag som han var på Club 7 på 60-talet.

JAN ERIK VOLD dikt / NISSE SANDSTRÖM saksofon / EGIL KAPSTAD flygel / TERJE VENAAS bass

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.