Konsert

HENDERSON/CHAMBERS/BERLIN

I kveld blir det kvalifisert fusion og jazzrock frå tre solide jazzinstrumentalister

Sardinen USF
Fredag 7. november
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Kr 200/170/100
Billetter i forsalg på Ticketco.no
Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tre av dei mest ekstroverte instrumentalistane i verda dykkar ned i fusion og jazzrocktradisjonen og har henta opp det beste frå sjangeren. Henderson har tidlegare gjesta oss med Tribal Tech, og samarbeider tett med Victor Wooten og Steve Smith i Vital Tech Tones. Jeff Berlin og Dennis Chambers har lange solokarrierer bak seg, pluss eit spenn som sidemenn i både jazz, rock og pop. Ver budd på revitalisert Weather Report, Billy Cobham og Herbie Hancock.

SCOTT HENDERSON gitar / JEFF BERLIN bass / DENNIS CHAMBERS trommer

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.