Konsert

BUGGE WESSELTOFT

Bugge elektronisk - solo

Sardinen USF
Fredag 5. september
Dørene åpner kl. 20.00 / konserstart kl. 21.00
Kr 200/170/100 Billetter i forsalg på Ticketco.no
Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Etter å ha gjesta oss fleire gonger med akustisk piano og julesonger, er det på tide å oppleva ei meir funky side av Bugge Wesseltoft. Jazzland-grunderen holder eit halsbrekkande tempo når det gjeld samarbeidspartnarar, men denne kvelden får han scena heilt for seg sjølv med eit splitter nytt prosjekt der Fender Rhodes og laptop er instrument. Organisk elektronika frå ein meister i faget.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.