Konsert

SILYA & THE SAILORS

Silya har vært "overalt" siden seieren i Stjernekamp på NRK, bl.a. som #1 på iTunes og #1 norske artist på Wimp

Røkeriet USF
Fredag 7. november
Dørene åpner kl. 20.00 / konsertstart kl. 21.00
Billetter kr. 350 / 300 i forsalg Billettservice.no
Vergeordning for de under 18 år - les info på arrangørens nettsted her

Silya har på rekordtid etablert seg som en av Norges fremste og mest spennende artister. Etter seieren i TV-suksessen Stjernekamp på NRK høsten 2013, har Silya både rukket å ha en #1-hit på iTunes med singelen "Sucka” og sluppet albumet “Unanchored”, til strålende anmeldelser, og vært mest spilte norske artist på Wimp.

Silya spiller på mange festivaler denne sommeren, og anmeldernes terninger triller til fem og seks: Her kan du lese anmeldelser av noen av konsertene så langt; MiniøyaHamar AnjazzVerdensrommet og Oscarsborg Akustiske.

I januar solgte hun ut Sentrum Scene i Oslo. Høsten 2014 kommer matrosene fra New York til gamlelandet, og da blir det konsert med Silya & The Sailors!

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.