Konsert

SIGURD ULVESETH KVARTETT

Med eigen kvartett får bassmeister Ulveseth høve til å skapa musikk saman med sine favorittmusikarar

Sardinen USF
Torsdag 30. oktober
Dørene åpner kl. 20.00 // konsertstart kl. 21.00
Kr 200 / 170 / 100
Billettsalg ved inngangen - forsalg på Ticketco.no

SIGURD ULVESETH bass / KNUT RIISNÆS saksofon / DAG ARNESEN piano / ADAM NUSSBAUM trommer

Sigurd Ulveseth har i fleire tiår vore mellom dei mest ettertrakta bassistane i Bergen, ikkje minst i samspel med Dag Arnesen og Kåre Kristiansen. Undervegs har det vore eit tett samarbeid med Dag Arnesen og Knut Riisnæs, og tre plater saman med Adam Nussbaum (John Abercrombie, John Scofield) Med eigen kvartett er ringen slutta for Ulveseth som får høve til å skapa musikk saman med sine favorittmusikarar. I 1998 vart han heidra med Vossajazzprisen og han fekk Sildajazzprisen i 2009.

Kun unummererte sitte- og ståplasser. 18 års aldergrense (vergeskjema tilgjengelig i døren).
Verge må være fylt 25 år og avstå fra alkohol under arrangementet.
Inntil to personer under 18 år pr verge.

Tilbake til programmet

Billetter til arrangementer på USF kjøpes på forsalg eller i døren. Se informasjon i oppføringene til det enkelte arrangement. Bevegelseshemmede har egne parkeringsplasser foran bygningen og enkel adkomst til alle scenene. USF Verftet har ikke ansvar for salg eller refundering av billetter eller programendringer som arrangør gjør.